lördag 22 augusti 2009

Den här dagen blev inte riktigt som man hade hoppats på. Vi blev väkta strax efter 13 av Anders som var hungrig och vill åka någonstans och äta. Kört att somna om nu så efter en dusch satt vi åter i bilen mot downtown för att testa buffen på Fremont hotel and casino. Väl på plats visade det sig att det var en skaldjursbuffé och då varken jag eller Jörgen är särskilt förtjusta i detta men Anders och Pekka var sugna så beslutade vi för att splitta upp oss och återförenas på Binions där vi planerade att köra deras 125 dollars turre kl 18. Med mig och Jörgen följde Nicke och vi gick över gatan till 4 Queens där vi hittade en trevlig liten restaurant där det som vanligt beställdes in hamburgare. Själv var jag inte det minsta hungrig men käkade ändå i förebyggande syfte. Kanske inte så smart då jag faktiskt hade ont i magen och redan varit på muggen ett par gånger innan vi drog. Maten gick ner men ganska snart efter var kaggen i uppror och ännu ett besök på toan var ett måste. Magonten ville inte gå över trots detta och när vi tillbaka på Binions upptäcker att det bara är 12 pers anmälda och vi därför beslutar oss för att dra till Ceasars så tar jag ett snabbt beslut att bli avsläppt på vårt hotell. Med den magknip jag hade just då så skulle det absolut inte bli en rolig turnering.
Har nu spendarat 6 timmar själv på hotellrummet med datorn och några filmer. Väntar nu otåligt på att de andra ska komma tillbaka. Fick ett SMS för ca 1 timme sedan om att Anders var på finalbordet men har inte hört något sedan dess.
Magknipen har släppt så förhoppningsvis var det bara något tillfälligt. Vore inte så skoj att bli sjuk.
Imorgon hoppas jag på ett återbesök på Venetian och deras lunchturre. Vet dock inte vad de andra har planerat. Kanske går det något annat skoj på lördagar? Vill dock spela något med bra struktur och mycket deltagare och det ska man väl förhoppningsvis hitta på en lördag i Vegas.

1 kommentar:

blomster sa...

Låter skittråkigt..krya på dig.

Vi uppskatter din och jörgens duktiga bloggande. Keep it up!