måndag 21 juni 2010

Iskallt i Vegas

Har precis kommit hem från Rio där vi spelade deras Daily deepstack för 200 dollar. 575 spelare hade kommit till start och vi fick 15000 i startmarker. Trots det stora deltagarantalet lyckas jag och Pekka hamna på samma bord. Dock lyckas vi undvika konflikter.
Turren börjar bra för mig. Redan hand 2 vinner jag 1625 när jag lyckas få in en stege med 56 off. Lite senare plockar jag upp JJ på BB och när knappen höjer till 150 och SB synar återhöjer jag till 600 och båda lägger sig. Strax efter denna hand bryter man vårat bord och i och med detta hamnar jag i kylan. Både kortmässigt och då jag hamnar precis under AC-anläggningen som spyr ut kallluft och den varma sommardagen förvandlas till en dag i frysen på Dagab. Satan va kallt det var.
Allt går nu utför. Jag lyckas plocka upp en riktigt spelbar hand på ca 3 timmars spel vilket är 10 10 som jag vinner en liten pott med. Jag försöker gå in och sno blinds lite då och då men blir hela tiden nersynad och reraisad när jag försöker continuebetta. Självklart träffar jag inget någon av gångerna och har inte ens ett drag så oftast är det bara att lägga. Snart har stacken sjunkit till all-in mode och när blindsen är på 300/600 med 100 ante ställer jag in mina sista 7000 med 10 8 hjärter. Det är inte särskilt förvånande att snubben efter mig i detta läge vaknar upp med AA och jag är ute på typ 380 plats. Det var verkligen inte min turnering.
Dock så går det bättre för Pekka och Benny. Båda lyckas ta sig in i pengarna (54 prisplatser). Dock på de lägre prisplatserna så betalningen blir inte så där jättestor. Dock blir det lite sugfiske för mig och Jörgen så dagens förlust slutade på endast 145 dollar. Det kunde dock ha blivit mycket mer om inte Pekka åkt på en sur utdragning när han synar ner en superlös snubbe med KQss. Den andra har K 4 och klonkar en 4:a. Hade denna hand fått hålla så hade Pekka haft över 300000 i marker och då vet man aldrig vad som hade hänt. Kanske hade han kunnat ta sig hela vägen till förstaplatsen som gav över 22 000 dollar.

Under tiden jag gick och väntade på de andra gick jag runt och kikade lite på det andra som pågick i lokalerna. Bl a började Texas Pot limit championschips med ett inköp på 10 000 dollar. I denna turre blev det en hel del celebspotting. Bl a fick man se Mike "The Mouth", Devilfish, Phil Laak, Jennifer Tilly, Durrr, Phil Ivey, Jason Mercier, Joe Hachem, Andy Block och Barry Greenstein. Tyvärr missade jag Doyle Brunson men Jörgen fick med honom på film. Kanske får jag se honom nästa gång vi är på Rio?

Imorgon ska vi prova det nya casinot på strippen, Aria. De har en 175 dollars turre som börjar kl 13. Nu är klockan snart 03:00 så det börjar bli dags att krypa till kojs så att man inte är allt för seg imorgon. För nu är det min tur att komma in i pengarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör ni inge cash game? Det ska tydligen vara soft under wsop

blomster

TurboT sa...

Inge CG än så länge. Turrarna har tagit lite väl lång tid men det blir säkert lite CG längre fram.