tisdag 13 juli 2010

Sammanfattning av de senaste dagarna

Har inte orkat skriva på några dagar men här kommer i alla fall en sammanfattning.

Lördag:

Pekka och Jörgen drar till Venetian för deras 350 dollars turre vid lunch men jag väljer att ligga kvar i sängen och sova några timmar till. Tycker det är lite för dyrt nu när det gått så pass dåligt. Vaknar vid 13:30 men tar det lugnt framför datorn/tvn innan jag går ut och tar bussen ner till centrala strippen vid 4:a snåret. Spenderar sedan resten av kvällen railandes Pekka och Jörgen (och en del slots blir det). Jörgen åker tidigt men Pekka lyckas folda sig in i pengarna.

Söndag:

Vi besöker åter Binions för deras 100 dollars turre som börjar kl 14. Vi är dock redan där till kl 11 då Pekka ska spela en freeroll. Jag och Jörgen käkar först frukost på 4 Queens och vi hinner inte ens käka upp innan Pekka ringer och berättar att han åkt ut. Han möter upp på restauranten och gemensamt går vi sedan tillbaka till Binions. Då det är 2 timmar kvar innan turren börjar sätter sig jag och Pekka och spelar cg. Jörgen vill hellre kika på VM-finalen så han står över. För mig går det ganska tilla på cash gamet. Bl a får jag mina KK utdragna av A 2 så när det är dags att växla ut så har jag backat 75 dollar. Turren går inte så mycket bättre den heller. Det börjar iofs ganska bra då jag redan efter några perioder dubblar upp mig när jag ser en flopp med 77. Floppen kommer 7 4 4 med 2 ruter. Alla checkar fram till en gubbe på knappen som bettar ut 1500. Nu synar även Jörgen som också är med i handen. Då jag inte vill lura in Jörgen i något höjer jag till 5000. Gubben går nu all-in och Jörgen lägger sig. Självklart synar jag och han visar 45. Turn kommer en 5d och rivern är blank. Jörgen berättar sedan att han hade ruterdraget och risken är ju att han ställt på turn om jag inte bettat bort honom. Efter detta blir jag väldigt kortkall igen och trots att det fanns några riktigt tighta att sno marker av så blev jag i princip hela tiden lurad på konfekten då Jörgen eller en snubba som satt mellan oss höjde innan mig. Nu börjar jag hitta lägen att 3 betta någon (förutom Jörgen då såklart) men tyvärr hittar jag bara ett läge när jag trycker in degen efter att en gubbe höjt i tidig position. Som tur lägger han sig efter en del stek (jag hade iofs J 10 så det var ju i alla en ok hand). När blindsen är uppe på 800/1600 och ante 100 har jag 17100 kvar. Jag kikar ner på 99 på cut-off och höjer till 4100. SB som nyss kommit till bordet och varit inne och vevat i typ 4 av 5 potter ställer mig All-in. Hmm. Om jag lägger så har jag 13000 kvar. Blindsen ska snart gå upp till 1000/2000 med ante 200. Bara hoppas att han har 2 överkort eller ett sämre pocket. Jag synar och han visar KK..... Självklart kan jag inte hitta något av mina outs så det är bara att lämna bordet. Jörgen lyckas dock ta sig in i pengarna så lite sug kommer i alla fall in. Vi avslutar kvällen på Bennys Bullpen som är en sportsbar på Binions. De har en special där de erbjuder en large pizza och en pitcher öl för 10 dollar. Riktigt gott och verkligen värt pengarna.

Måndag:

Idag är vi uppe vid 11 och efter lite snack med personalen i lobbyn tar vi bilen och drar till Rio. Vi vill avsluta resan med en sista daily deepstack.
Åter igen börjar det riktigt bra för mig. Vinner stora potter med AJ och 10 4. För att inte tala om med 44 som äntligen träffade på floppen. Bluffar dock bort några tusen precis innan pausen så jag har ca 23000 (startstack 15000) när vi går till vila. Efter pausen är jag inne i några potter som jag tyvärr inte vinner och jag har ca 20000 när mitt stora misstag kommer. Jag hittar KK på UTG och höjer upp till 650 (100/200 blinds med 25 ante). Får 4 syn. Floppen kommer 663 med 2 ruter. SB och BB checkar fram till mig och jag lägger in ett continuebet på 1200 för att kolla läget lite. En lägger sig men nästa man höjer nu till 3400. SB och BB lägger sig. Hmm. Han borde ju inte ha en 6:a. Känns som typ ett mellanpocket. Här jag jag i alla fall mitt första misstag då jag bara synar. Turn 7s. Jag checkar och han bettar nu ut 7500. Någonting slår slint i huvudet på mig men jag får för mig att jag leder så jag pushar in. Blixtsyn och han visar 96. Ingen kung på rivern och jag har nu ca 4000 kvar. Tilten är total. Inte på han som hade 96 utan på mig själv.
Strax efter denna han bryts bordet och jag hamnar direkt UTG +2. Första handen på nya bordet lägger jag 23 off. Hand 2 kikar jag ner på AQ off och trycker in degen. Snubben direkt efter mig säger på 2 sek SYN och övriga lägger sig. Han visar KK. Flop Q 8 3. Turn J. River 3 och jag är ännu en gång ute tidigt. Jag tar ett varv på casinot och när jag kommer tillbaka ca 1 timme senare har även Pekka åkt och Jörgen är riktigt short. Vi railar ett tag och trots att Jörgen lyckas dubbla upp så är han fortfarande short. Tillslut åker han en bra bit innan pengarna.
Från Rio tar vi nu bilen till Orleans för att att inta deras buffé innan vi drar tillbaka till hotellet. Vi är dock sugna på lite mer poker så vi går till pokerrummet där det pågår en del cg. Tyvärr är det fullt på deras mix-table (där de spelar bla stud, omaha, razz osv) så vi sätter oss på ett 1/2 NL Hold em bord istället. Blev lite konstigt när alla 3 satt på samma cg bord men vi lyckades i alla fall undvika några stora potter mot varandra. För mig går det dåligt även denna gång. Får riktigt mycket bra händer men får QQ knäckt av 76 som träffar stege på turn. AA får jag lägga på rivern efter KK4 på floppen och en snubbe bettar hela vägen. Har även AK ett antal gånger samt en hel del småpocket som inte vill setta upp. Tillslut ställer jag in mina sista 44 dollar med AK efter att en höjt till 12 och en annan synat. Båda synar. Flop 4 6 7. Turn 7. River A. På rivern bettar nu en av de andra ut 45 (de har checkat både flop och turn) och den andra lägger sig. Tror att jag borde vinna detta tills jag ser att snubben har 44 för kåk.

Nu är vi tillbaka uppe på hotellrummet och det är snart dags att gå och knyta sig. Vi måste checka ut redan kl 12 imorgon så det blir att gå upp ganska tidigt. Vårt plan går först kl 20:40 så vi kommer ha en del tid att döda innan det är dags att boarda planet. Förhoppningsvis kan vi hitta på något att göra. En buffé lär det i alla fall bli.

Inga kommentarer: