måndag 28 maj 2007

Stortorsk

Ännu en vecka med inte så mycket poker. Lite sit n go's lite här och där på nätet. Dock med hyffsat resultat med en massa andraplatser. Dock har jag inte lyckats vinna någon. Har haft riktigt otur i Heads up och tappat överlägen som typ 11000 mot 4000 när motståndaren flera gånger dragit ut mig på rivern.
Live har jag inte hunnit med något spel över huvud taget men snart är ju fotbollssäsongen slut och då bör man ju ha lite extra tid.

I helgen Roedeers bortamatch mot Uppsala. Förberedelserna inför den matchen kunde inte ha varit sämre. Efter förra veckans hemmamatch mot just Uppsala så hoppade starting Runningbacken och WR av laget med förklarningarna "Tycker inte det är roligt". Jävla barnrumpor. Snacka om att ha dålig lagkänsla och vara helt egoistiska. Men det är kanske så dagens ungdom fungerar. Skita i allt och alla och bara tänka på sig själv. Ibland får man god lust att ge dom en omgång med rottingen. Att sedan deras föräldrar inte säger ifrån är ju ännu mer märkligt. Vad är det för uppfostran att tillåta att man bara lägger av när det går lite emot?
Inte nog med att dessa två la av så har vi även åkt på ganska allvarliga skador. Starting höger Tackle slog axeln ur led och starting NT har brutit nyckelbenen. Dvs borta för säsongen.
Dessutom var ett gäng borta pga sjukdom.


Från att ha varit 32 man i truppen i vintras var det nu 16 pers som bytte om i helgen. Med minsta möjliga förberedelse var jag tvungen att slänga in en massa folk på positioner de inte spelat på förrut. Både på offense och defens.
Det kunde ju bara gå på ett sätt och torsken blev stor. 42-0 till Uppsala. Dock kunde matchen ha fått ett annorlunda utseende. I första driven fick vi på ett run på kanten som efter ca 70 yards tyvärr avslutades av Free safetyn på Uppsalas 15:e yardlinje. Nästa spel fumblar vår fullback bollen och Uppsala kan plocka upp den. Några spel senare gör Uppsala sin första TD. Nästa drive är det i princip samma visa. Vi marcherar ner för planen med en massa bra spel och när vi har ca 20 yards kvar är det dags för en fumble igen och åter igen plocker Uppsala upp bollen. Även denna drive slutar med TD för Uppsala. Och för att riktigt gnugga in oturen i våra själar så avslutas även nästkommande drive med samma resultat. Vi fumblar och Uppsala gör TD. I andra halvlek gjorde Uppsala direkt en TD och grabbarna gav upp. Att det sedan rann in ett par TD till spelar egentligen ingen roll. Synd bara att vi inte lyckades scora.

Nu har vi 3 veckor till nästa match och förhoppningsvis kan vi få ihop vår lilla trupp till något bättre och ge Örebro en riktig utmaning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att så många valt att hoppa av. Kan inte riktigt förstå det bara, det är ju nu det roliga (matcher) börjar.

Tråkigt med dina utdragningar. Själv fick jag en ballongplats i en MTT i dag och var väl inte helt nöjd precis...

TurboT sa...

Jag har också riktigt svårt att förstå hur man kan hoppa av mitt under en säsong. Hur man kan vara så jävla egoistisk är helt jäkla sjukt. Men man kan kanske inte räkna med mer när det är snorungar man coachar. En sak är i alla fall säker. Aldrig mera juniorfotboll.