tisdag 15 maj 2007

Onlinefinal 2 på klubben med 8 startande. Första pris en resa till Tallin med hotell och inköp till turneringar på casino.

Blev tyvärr en riktigt seg tillställning men riktigt mycket skitkort. Under 3,5 timmar fick jag AK 2 ggr, pocket 3 ggr (33, 44 och 88), AJ och 10 9 suited 1 gång var. Annars var det mest J 2, 9 3, 7 2, 8 3, K 2, Q 4 osv. Lyckades dock överleva väldigt länge genom att sno blinds lite här och där. När vi är 6 pers kvar fastnar jag dock med handen i kakburket när jag ställer från cut off med 10d 9d. BB synar med 200 mindre än vad jag har och visar upp Ac Jd. Jag har ju i alla fall 2 öppna så chansen finns ju alltid. Floppen kommer 8c 7c 3c. Öppet stegdrag men han har ju färgdrag. Turn 9s. Klonk! Träff på nian. River Jh. Första tanken är Shit han träffade knekten innan det ljusnar för mig att jag precis drog in en stege. Efter denna hand börjar jag plocka upp lite händer. 44 och Q 10 suited som ger mig lite blinds. När jag sedan sitter UTG+1 så plockar jag upp AcKc. UTG raisar till 2200 och här jag jag ett stort misstag och bara synar. Alla lägger sig fram till Tony i BB som ställer. UTG börjar vrida på sig och sitter verkligen och steker. Efter en 2-3 minuter väljer han att syna och nu är det upp till mig. Min första tanke är att BB sitter på ett par och UTG AK. Om mina misstanker stämmer så är risken grymt stor att paret står och att jag åker ut. Väljer därför att lägga mig. Tony visar AK off och UTG AJ off. Självklart kommer det 3 klöver på bordet och ångesten är total.
Några händer senare plockar jag upp AsKs i SB och alla lägger sig fram till mig. Jag har ställt en hel del från SB den senaste tiden och känner att en syn från Niklas i BB är grymt nära. Jag drar en "Vill du se en flopp?". Han svarar "Jag vet inte." och då replikerar jag med. Tja då får du gå all-in om i så fall och ställer. Han steker en liten stund och synar tillslut. När han ser mina AK suckar han och visar sedan A 6. Självklart är första kortet på floppen en 6:a och jag träffar så klart inte och han dubblar upp sig. Jag har nu 9200 kvar.
Ett varv hinner gå och när jag sitter på knappen så raisar UTG upp till 4000. Jag kikar ner och hittar 8 8 och väljer att ställa in keramiken. UTG steker lite men när han får höra att det bara kostar ca 6000 till så synar han så klart och viker upp KQ off. Självklart kommer en K på floppen och det är dags att åka hem. Lite tungt att åka ut på 2 utdragningar efter varandra men vafan det är ju poker. Bättre lycka nästa år.

Inga kommentarer: